Kudu Tanggung Jawab

Rizki       : Fir, ayo dolan bal-balan!

Firsa       : Bal- balan ing ngendi?

Rizki       : Ing lapangan cedhak omahe Yoga.

Firsa       : Ayo!

Rizki       : Ayo, kowe sing dadi kipper, aku sing dadi lawanmu!

Firsa       : Ya wis!

( Rizki lan Firsa dolanan bal-balan )

Ctarr……!!!!

Rizki       : Waduh, ya apa iki, Fir?

Firsa       : Kowe nendhange kebanteren

Rizki       : Fir, ayo mlayu mengko di seneni Yoga

( Rizki lan Firsa mlayu )

Hilmy     : Eh, kanca-kanca ana apa?

( Rizki lan Firsa ora ngreken )

Intan       : Kacang-kacang, uh… kok gak ngreken!

Hilmy     : Wis, ben wae!

Yoga      : Eh, sapa sing mecahna kaca omahu? Ayo ngaku! Kowe ya!

Hilmy     : Lo, aku karo Intan ora mecahna kaca omahmu!

Yoga      : Ah… ngaku bae! Sapa meneh sing mau ing kene!

Intan       : Paling Firsa karo Rizki

Hilmy     : Iya mau Firsa lan Rizki mlayu-mlayu kaya diuber setan

Yoga      : Saiki, endi aeke?

Intan       : Paling singitan ing omahe

Yoga      : ayo, nang omahe

Yoga      : Endi, Rizki karo Firsa?

( Yoga, Hilmy, lan Intan nggoleki Firsa lan Rizki )

Hilmy     : Iku ning ngisore kasur!

Yoga      : La… iki sing mecahna kaca omahku, Ayo ngaku!

( Yoga njeweri Firsa lan Rizki )

Intan       : Iya ngaku bae!

R lan F   : Iya, aku ngaku.

Hilmy     : Kowe kudu tanggung jawab!

Yoga      : Ya, ayo ngganteni!

Rizki       : Aku ora nduwe dhuwit

Firsa       : Aku pisan

Yoga      : Ya, wis kowe kudu ngresiki lan nyabuti suket ing lapangan!

R lan F   : Ha……..!!!!

Rizki       : E ……Aku arep….

Yoga      : Wis aja mbantah apa gelem daktambahi meneh tugase?

Firsa       : Wis….wis…. cukup bae

H lan I    : Ha…ha…ha… kapok kowe!!!!



Tentang taoefiq27

I'm only usual man
Pos ini dipublikasikan di Drama dan tag . Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s